Kallelse till Extra Årsmöte

Hej!

Utifrån det krisläget som är i föreningen, kallar vi nu till extra årsmöte för att avgöra föreningens framtid.

Flera styrelsemöten har kallats till och inte tillräckligt har kommit för att kunna ha det konstituerande första mötet. Då vi inte heller har någon kassör så kommer vi inte heller vidare.
Vi har även haft vanligt medlemsmöte, där ingen medlem valde att komma trots information om att det skulle vara möte.

All verksamhet hänger på hur föreningen överlever.

Om föreningen läggs ner förlorar vi även kyrkan i Sandviken och möjlighet att ha mässa där på söndagar. Förlorar vi kyrkan, då kommer det bara att vara mässa i Gävle för oss, för att församlingen inte kommer kunna få någon annan lokal. Förlorar vi kyrkan så kommer all annan aktivitet/ verksamhet som vi har även att upphöra.

Vi behöver ett ärligt och aktivt engagemang ifrån våra medlemmar, då läget i föreningen är kritiskt. Då menar jag inte bara betala in medlemsavgiften utan även vara med på de aktiviteter som föreningen anordnar.

Vi har också nu ett gott samarbete med Sankt Pauli Församling som bådar gott för framtiden, speciellt som vi är oerhört beroende av varandra för att kyrkan i Sandviken ska få vara kvar.

Jag ber dig, att närvara vid mötet den 17 Oktober 2019. Föreningen behöver dig och ditt engagemang på alla sätt.

Om föreningen ska vara kvar så behöver föreningen 2 st styrelseledamot samt en kassör. Vi behöver också personer till valberedningen.

Fortsätter föreningen så kommer det vara styrelsemöte och medlemsmöte en gång i månaden, efter mässan på söndagar, undantagsfall på torsdag kväll.

Ditt stöd i föreningen är viktigt!

Ordförande & Webmaster för S:T Henriks Förening
Hemsida: http://st-henriks-forening.se

Dagordning för Extra Årsmöte

Torsdag 17 Oktober 2019 ca klockan 19:00, direkt efter mässan