Hem » Aktiviteter » Kallelse till Årsmöte 2021

Föreningen upphörde
under december 2021

Viktiga dagar

Idag den 19.05.22 är det:

●Fascinerande växters dag

Antal besökare på hemsidan

Users Today : 44
This Month : 1492
This Year : 10017
Total Users : 56546

Kallelse till Årsmöte 2021

Torsdag 11 November 2021

Gudstjänst börjar 17:30 och därefter kommer vi ha årsmöte

Plats: S:T Henriks Kyrka

Vi inbjuder till gudstjänst med årsmöte direkt efter för föreningen och alla som är intresserade.

Vi står för en kraftig kris, när det gäller föreningens överlevnad och kyrkans överlevnad i Sandviken.

Viktiga punkter på dagordningen är:

• Den ekonomiska krisen i församlingen
  • Kyrkan i Sandviken
  • Den ekonomiska krisen i föreningen
  • Vad krävs av hela församlingen för kyrkan och föreningens överlevnad?
  • Val av styrelse om föreningen ska vara kvar

Mötets dagordning kommer att publisheras ca 2 veckor innan årsmöte.

All verksamhet hänger på hur föreningen överlever.

Om föreningen läggs ner förlorar vi även kyrkan i Sandviken och möjlighet att ha mässa där på söndagar. Förlorar vi kyrkan, då kommer det bara att vara mässa i Gävle för oss, för att församlingen inte kommer kunna få någon annan lokal under en lång tid. Förlorar vi kyrkan så kommer all annan aktivitet/ verksamhet som vi har även att upphöra.

Förlorar vi kyrkan i Sandviken, skadar vi Gävle Katolska församlings rykte.  Vi behöver medlemmar ifrån hela församlingen.

Att föreningen finns i kyrkan kan alla ha nytta av på alla  församlingens utposter.

Vi behöver ett ärligt och aktivt engagemang ifrån våra medlemmar, då läget i föreningen är kritiskt. Då menar jag inte bara betala in medlemsavgiften utan även vara med på de aktiviteter som föreningen anordnar.

Vi har också nu ett gott samarbete med Sankt Pauli Församling som bådar gott för framtiden, speciellt som vi är oerhört beroende av varandra för att kyrkan i Sandviken ska få vara kvar.

Jag ber dig, att närvara vid mötet den 11 November 2021.

Vår nya kyrkoherde kommer också att presentera det ekonomiska läget gällande kyrkan i Sandviken.

Föreningen behöver dig och ditt engagemang på alla sätt.

Om föreningen ska vara kvar så behöver föreningen flertal personer för styrelsen och valberedningen.

Fortsätter föreningen så kommer vi försöka ha  styrelsemöte och medlemsmöte en gång i månaden, efter mässan på söndagar, undantagsfall på torsdag kväll.

Ditt stöd i föreningen är viktigt!